perjantai 4. lokakuuta 2013

Osa 3b: Mikä on oikein ja mikä väärin?


Heipä hei, nyt kun on selvitty yo-kirjoituksista ja yhteishausta voin taas enemmän keskittyä tähän tarinaan :) Jatko-osa on lyhyempi kuin viime osa, mutta uutta kierrosta ei voida aloittaa ennen Goottiloiden osaa.

Viime osassa jäätiin siihen, kun Terhakoilla Tiina vietteli Januksen ja yhden yön seurauksena Tiina tuli raskaaksi. Kerrottuaan vauvasta Janukselle, mies pakeni paikalta järkyttyneenä.. 

Nyt seuraavan osan pariin.


Goottila
Cassandra oli heräilemässä uuteen päivään. Hän istahti sängyn reunalle hetkeksi ja toivoi sisimässään, että tänään olisi se päivä, jolloin hänen ei enää tarvitsisi herätä yksin. Jospa Toni vain suostuisi tänään muuttamaan hänen luokseen. Olivathan he jo kumminkin kihloissa.
Aleksanteri viihtyi mielellään yksin. Hänellä ei montaa kaveria ollut, joten siksi pojan saattoi usein nähdä yksin leikkivän tai pelaavan shakkia kotonaan.
Janus koitti lukea kirjaansa, mutta hän ei pystynyt keskittyä siihen. Hän oli liian järkyttynyt ja vihainen edelleen. Vasta muutama päivä sitten hän oli kuullut Tiinan odottavan hänelle lasta. Ja vielä aviotonta lasta. Kuinka näin olikaan päässyt käymään? Hän oli muutenkin aivan liian vanha saamaan enää lapsia. Hänen vanhin tyttärensä oli jo aikuinen ja tulisi varmasti pian saamaan omia lapsia. Tässä iässä tuli saada enää lastenlapsia eikä omia lapsia. 

Mutta hänen oma vikansahan se on. Hän oli suostunut sellaisiin touhuihin, jossa oli vaarana saada lapsi. Janus kirosi itseään. Mitä hänen tulisi tehdä? Lapsille ei voinut kertoa, sillä hän tiesi, että hänen tyttärensä olisi hermostunut uutisesta.

Vaikka Janus oli vihainen, niin silti häntä vaivasi syyllisyys. Tiinan anova kiljahdus "Älä jätä minua yksin" oli soinut hänen päässään siitä asti. Hän oli jättänyt hänen lastaan kantavan nuoren naisen yksin huolehtimaan lapsesta. Hän oli tehnyt julmasti. Ja kun hän välitti oikeastikkin naisesta vielä niin paljon. Usein hän oli aikeissa soittaa Tiinalle korvatakseen tekoaan ja oli ollut jo monesti luuri kädessä, mutta ei ollut ikinä lopulta pystynyt siihen. Ei Janus tiennyt edes, mitä olisi sanonut. Hän oli niin sekaisin tilanteesta.
Janus koetti jopa unohtaa Tiinan ja koitti tavata omanikäisiään. Mikään ei kuitenkaan saanut häntä olemaan ajattelematta Tiinaa ja hänen syntymätöntä lastansa.
Janus sai kuitenkin eräänä päivänä muuta ajateltavaa, kun Toni Lorula poikkesi käymään heillä. Hän oli aina inhonnut miestä, eikä voinut ymmärtää mitä hänen tyttärensä näki tuossa naistennaurattajassa. Tuskin mies oli tosissaan Cassandran kanssa. "Sinulla ei ole mitään asiaa tänne, olitpa kihloissa tyttäreni kanssa tai et, niin et silti saa oleilla minun tontillani!" Janus karjaisi vihaisena.
"Kuules nyt kääkkä! Minulla on täysi oikeus käydä tapaamassa tytärtäsi, jos hän itse haluaa", Toni puolustautui."Ei ole, minä tiedän minkälainen ketku oikeasti olet. Cassandra on sinulle vain yksi tyttö muiden joukossa, kyllä minä sen tiedän!" Janus jatkoi kuiskaten. "Mutta jos uskallakkin satuttaa häntä millään tavoin, niin sinun käy huonosti!!

Cassandra oli kuullut melua ja oli juuri käymässä katsomasta, mistä ääni kuului, kun hän tapasi Tonin ovellaan. "Hei Toni kulta, en tiennytkään, että olit tulossa", nainen sanoi hyvillään. "No päätin yllättää sinut", Toni sanoi.

Toni otti naisen käsivarsilleen ja suuteli tätä intohimoisesti tietäen Januksen olevan lähellä. Hän näyttäisi miehelle. 

Cassandra kumminkin pian irtautui kihlatustaan vakavin ilmein. "Minä olen vähän miettinyt. Mehän olemme kihloissa, joten olisiko meidän aika muuttaa yhteen? Minusta tuntuu, että olisi sen aika. Lisäksi minusta tuntuu, että isä tai kukaan muukaan ei oikein ota kihlaustamme vakavasti.  Alan pian ajatella samoin kuin muut, että et halua oikeasti naimisiin kanssani. " Cassandra selosti. Toni oli hetken hiljaa eikä tiennyt, mitä sanoisi. Cassandran isä oli tyttärensä huomaamatta ahdistanut hänet nurkkaan.Toni katsahti eteisen nurkkaan, jossa huomasi Januksen, joka tarkkaili heitä salaa. Toni huokaisi ja tiesi, mitä hänen tulisi tehdä. "Taidat olla oikeassa muru, jospa minä sitten muuttaisin tänne", Toni leperteli liioitellusti. "Oikeastikko?" Cassandra kiljaisi riemuissaan. "Kyllä, niinkuin sanoit eiköhän ole sen aika. Enkä todellakaan halua, että joku luulisi, että en ole tosissani kanssasi", Toni sanoi ja sieppasi naisen uudestaan syliinsä ja suuteli tätä kiihkeästi joka puolelta tietäessään Januksen näkevän ja kuulevan kaiken. "Joska käytäisiin tutustumassa uuteen makuuhuoneeseen", Toni jatkoi vihjaavasti Cassandran kikattaessa.
Nuoren parin päästyä yläkertaan Janus suorastaan kiehui tuolissaan. Miten se hävytön mies saattoi muuttaa tänne? Hänen oli kumminkin nieltävä kiukkunsa, sillä samantien Aleksanteri riensi kotiin näyttämään koettaan isälleen, josta oli taas vaihteeksi saanut kympin.
Aleksanteri oli tuonut myös pitkästä aikaa kaverin koulusta. Oranssilettisestä Lillistä oli tullut kaveri pojalle. Lilli piti samoista asioista kuin Aleksanteri ja sen vuoksi heidän keskustelujansa ei yleensä kukaan muu ymmärtänytkään kuin he.

He olivat kumminkin vielä  lapsia, joten heillä oli omat poliisi ja rosvo leikkinsä.


***


Toni vaikutti ulkopäin sopeutuneen hyvin Goottiloiden perheeseen. Cassandran kuntoillessa lainvalvonta-uraansa varten, Toni pelasi shakkia. Katsellessaan tulevan vaimonsa kuntoilua Toni tunsi itsensä onnettomaksi. Hän ei olisi halunnut muuttaa Cassandran luo, mutta mitä muita vaihtoehtoja hänellä olisi ollut? Jos hän olisi kieltäytynyt, Janus olisi voinut tehdä vaikka mitä hänen päänsä menoksi. Ei Goottiloita turhaan sanottu Kaunialan rikkaimmiksi ja vaikutusvaltaisimmaksi suvuksi. Ja hän kun oli luullut pääsevänsä eroon kihlauksestaan, mutta joutuikin päinvastoin muuttamaan naisen luokse. Cassandran isän syytä oli kaikki tämä, ilman sitä miestä hän olisi vapaa!


Cassandra ei tiennyt Tonin tuntemuksista, koska tämä oli päättänyt esittää, että kaikki olisi hyvin. Cassandra uskoi kaiken olevan hyvin ja oli onnellinen. Hän ei enää ollenkaan epäillyt, ettei Toni olisi hänen kanssaan tosissaan, totta kai mies rakasti häntä! Hyvillä mielin Cassandra lähtikin kotoaan kahvikupposen jälkeen iltavuoroonsa.
Aleksanteri oli tekemässä läksyjään. Hänestä läksyt olivat aina olleet liiankin helppoja. Hän olisi kaivannut enemmän haasteita. Mutta ehkä sitten päästyään yliopistoon, hän viimeinkin saisi niitä.

Toni oli tuonut entisestä kodistaan kuntoilulaitteita. Hän pakeni kaikkea kolmanteen kerrokseen, jossa sai kuntoilla rauhassa. Vaikka hän ei ollut vielä kauaa asunut Goottiloilla niin silti hän kaipasi vapauttaan. Hän kaipasi naisten viettelyä, heidän kosketustaan ja eritoten petipuuhia heidän kanssaan. Oleminen yhden naisen kanssa ei sopinut hänelle ollenkaan. Vielä olisi kumminkin liian aikaista koittaa jatkaa muiden naisten kanssa olemista Januksen tarkkailevien silmien alla.


***

Cassandran saavuttua taas kerran iltavuorosta oli Toni jo menemässä unten maille. Cassandra kuitenkin päätti pyytää Tonia pihalle kanssaan, hänellä olisi siellä yllätys.

Parin saapuessa takapihalla olevalle altaalle otti Cassandra miestä käsistä kiinni. "Ajattelin jos viettäisimme kahden keskistä aikaa hieman tuolla uudessa altaassa? Rakennutimme sen vasta", Cassandra ehdotti ujosti. "Sehän sopii", Toni sanoi virnistäen ja kiskoi kummaltakin päällysvaatteet päältä.

Porealtaassa he viettivätkin kuuman yön...


***
Janus katseli pitkästä aikaa sukunsa hautoja. Hänen kaikki sukulaisensa nukkuvat siellä. Mitä he olisivat tehneet hänen tilanteessaan? Olisivatko he hylänneet lapsen niin kuin hän oli aikeissa tehdä, vai olisivatko he unohtaneet kasvatuksensa ja hyväksyneet aviottoman lapsen omakseen? Janus oli vanhanaikainen, hänet oli kasvatettu niin, että lapsi sai saada vain avioliitossa. Mutta kun tuleva lapsi olisi kumminkin hänen omaa vertansa, niin kuin Cassandra ja Aleksanterikin, vaikka lapsi ei olisikkaan saanut alkuaan avioliitossa. Halusiko hän tuhota lapsensa mahdollisuudet elää onnellinen lapsuus isän ja äidin kanssa? Lapsi ei ollut tehnyt mitään pahaa hänelle eikä hän haluaisi pienokaisen kärsivän hänen oman virheensä takia. Sitä paitsi hän piti Tiinasta paljon ja eihän voinut hylätä häntäkään juuri nyt. Ehkäpä nyt oli aika työntää ylpeys sivuun.
Janus riensi sisälle ja tarttui puhelimeen ja tällä kertaa painoi naisen tutun numeron puhelimeen.

Tiina vastatessa puhelimeen hän oli häkeltynyt puhelimen päässä kuuluneesta äänestä. Janus oli pyytänyt hänet ravintolaan tapaamaan häntä. Tiinan saapuessa sisälle mies oli häntä odottamassa. "Haluan vain sanoa, että olen ollut typerä ja julma. Ei ole sinun vikasi eikä tämän lapsen, että tulit raskaaksi", Janus sanoi pahoillaan. Tiinan kasvoille nousi hymy ja hän oli täysin sanaton.
"Tästä edes en enää hylkää teitä. Olen täysin tukenasi ja haluan tutustua tähän pienokaiseen", Janus jatkoi ja silitti hellästi naisen mahaa kaikkien nähden.

"Voi Janus, kuinka ihanaa. Pelkäsin jo joutuvani kasvattaa lapsen yksin", Tiina sanoi helpottuneena ja halasi miestä.
Kaunialan äkäisin mummo, rouva Kurjenkaula oli valitettettavasti myös eksynyt samaan ravintolaan kuin Tiina, eikä hän pitänyt kovin julkisista hellyyden osoituksista tai naisista, jotka eivät olleet naimisissa, mutta olivat silti raskaana, joten Tiina sai kuulla(ja tuntea) kunniansa mummelilta.
Onneksi Janus onnistui pian saamaan pöydän ja he pääsivät kauas kärttyisestä rouvasta. Janus ei antanut muorin pilata heidän iltaansa ja tilasikin pariskunnalle listan kalleimmat pihvit.
Pari viettikin mukavan illan. Katsoessaan Tiinaa Janus tiesi tehneensä oikein. Hänen oli kumminkin toimittava vielä ennen kuin lapsi syntyisi, että voisi varmasti tunnustaa olevansa lapsen isä. Hänen oli kumminkin ajateltava mainettaan.

Illan lopuksi Janus vielä tilasi heille shampanjaa ja he nostivat maljan yhteiselle tulevaisuudelle.

Seuraavana päivänä, kaupassa käynnin jälkeen, Janus kutsui Tiinan luokseen. Hän tervehti häntä romanttisesti käsisuudelmalla kuin herrasmies ja veti naisen sitten mukaansa saman altaan äärelle, jonne Cassandra oli Tonin vienyt.

He eivät kumminkaan menneet altaaseen asti. "Tiina rakas, olemme tunteneet vasta vähän aikaa, mutta tiedän että välillämme on jotain enemmän ja odotat lisäksi vielä lasta minulle, joten minulle olisi kunnia saada avioitua kanssasi", Janus sanoi polvistuttuaan Tiinan eteen.

Tiina kiljaisi tässä välissä ihastuksesta nähdessään Januksen kaivavan sormusrasian taskustaan. "Joten tuletko vaimokseni?" Janus päätti lauseensa.

"Totta kai minä tulen!" Tiina kiljahti samalla, kun Janus pujotti sormuksen hänen sormeensa. Se on niin iso ja kaunis!" Tiina hämmästeli tuijottaessaan suurta timanttia. Kaikki oli kääntynyt parhain päin, suunnitelma oli sittenkin toiminut.


***


Tiinan lähdettyä Janus vielä katseli nukkumaan mennessä vaimostansa maalattua kuvaa. Oliko hän varmasti tehnyt oikein kihlautumalla Tiinan kanssa? Hän ei rakastanut Tiinaa samalla tavalla kuin oli rakastanut entistä vaimoansa Johannaa, mutta hän silti oli siirtynyt eteenpäin elämässä, eikä enää surrut tämän katoamista. Hänen velvollisuutensa oli nyt naida Tiina ja viettää loppu elämä onnellisena. Hän ei ollut vielä kertonut lapsilleen kihlauksesta, mutta huomenna olisi aika kertoa.
Lopulta Janus kävi nukkumaan, mutta hän näki koko yön levottomia unia, jossa Johanna, Tiina, hänen lapsensa ja tuleva lapsi vaelsivat.
Cassandra oli vielä autuaan tietämätön huomisen tulevasta riidasta, kun kuulisi isänsä uudesta kihlatusta. Hän viettikin iltaa Tonin kanssa sängyssä vällyjen välissä taas vaihteeksi. Hän oli huomannut, että he viettivät Tonin kanssa eniten aikaa yhdessä sängyssä eivätkä paljoa muualla. Silti hän uskoi sen vain johtuvan alkuhuumasta.

Lopulta oli Aleksanterin aika kasvaa teini-ikäiseksi koko perheen ja siivoajan nähden,
Aleksanterista kasvoi hiukan erikoisen näköinen nuori mies. Tavoitteeltaan Aleksanterista tuli tietenkin tietoa janoava simi.


Tämmöinen osa tällä kertaa. Tuosta raskaus-asusta piti vielä sanoa, että vaikka minulla on raskausvaatehack, niin en onnistunut millään saamaan normaalia juhla-asua naisen päälle vaan Tiina ilmestyi aina raskausvaatteet päällä, joten päätin toteuttaa tuon kohdan hieman erilaisesti :D 

Mutta nyt aloitankin uuden kierroksen Kaunialan perheissä ja olen päättänyt, että yhdessä osassa tulee olemaan yleensä vain yhdestä perheestä. Tämä onnistuu nyt, koska alkuasetelmat on saatu pelattua. Saadan siis hieman syvyyttä lisää näihin perheisiin ;D 
Lisäksi keksin eilen yhden hienon juonikuvion lisää Kaunialaan, jota aloin samantien toteuttaa! ;) Siitä kumminkin lisää kauempana tulevaisuudessa! Mutta nyt kommentoimaan! :)

15 kommenttia:

 1. Hyvä osa! Riittää näitä suhdekiemuroita kyllä..
  Toni x Cassandra, Janus x Tiina... :DD Kohta varmaan kaikki simit asuu samassa taloudessa xD Olis aikamoista perhe-elämää. Ja sit varmaan Toni ja Tiina pelehtis aina ko muiden silmä välttäis.. Voi ei... :D Mut ei siinä, hyvin hienot suhdekiemurat on ja jatka vaan samaa tahtia, jännää lukea näin kieroa peliä >:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tonin tuntien voisi olla hyvinkin mahdollista, että tämä vikittelisi Tiinaa heti kun muiden silmä välttäisi :D Suhteita on kiva sotkea, joten niitä tulee olemaan paljon jatkossakin ;) Mukavaa kun pidit osasta :) Kiitos kommentistasi! =)

   Poista
 2. Tosi hyvä osa ! :) Vois joskus itsekkin yrittää pelata näillä valmisperheillä.. :D Nää suhdesotkut on niin mielenkiintoisia ;D Seuraavaa osaa odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa pelailla valmisperheillä, itse oon tykännyt pelata niillä :D Hyvä, että pidit osasta (: Kiitos kommentoimisesta! :)

   Poista
 3. Hyvä osa! Voi Toni-parkaa, kun on nyt kahlittu yhteen ja samaan naiseen :D Toivottavasti hän pääsee vielä toteuttamaan naistennaurattajaviettiään, kaipaan sitä piirrettä hänessä...
  No, Tiinan juoni ainakin onnistui ja hän pääsee osaksi arvokasta sukua!
  Jään innolla odottelemaan jatkoa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siinä tilanteessa Toni nyt on, mitäs meni sotkeutumaan rikkaan perheen tyttöön...:D mutta eiköhän Tonikin vielä pääse muita naisia tapailemaan ;) Ja Tiina tosiaankin onnistui suunnitelmassaan avioitua rahakkaan miehen kanssa, mutta kuinka hyvin suunnitelma kokonaisuudessaan onnistuu, se tullaan näkemään. Kiitos paljon taas kommentista! Jatkoa koitan saada aloitettua kirjoittamaan taas pian :)

   Poista
 4. Uutta osaa vihurituulessa pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista
 5. Oi, mukava osa! :) Kuulostaa hyvältä tuo uusi keksimäsi juonikuvio, vaikken tiedäkään vielä ketä se koskee ;)

  Janus tulikin sitten toisiin ajatuksiin.. Lapsen kannalta ihan hyvä varmaan, mutta Tiina taitaa pikemminkin havitella niitä rahoja :o No, saa nähdä mitä lopulta käy.

  Voivoi, luulenpa ettei Cassandran onni tule enää kauaa kestämään. Toni kyllästyy kuitenkin pian ja alkaa liehittelemään muita naisia.. Muuttaakohan Tiina nyt Goottiloille? Koska sittenhän Tiina ja Toni eivät varmaan pysty pitämään näppejään erossa toisistaan :P

  Odottelen innolla jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä teki, Janus on kumminkin lempeä mies sisimmältään, vaikka onkin saanut kovan kasvatuksen. Ja Tiina nyt on vähän tuollainen rikkautta hamuava neitonen, mutta saa nähdä viisastuuko nainen ollenkaa lapsen synnyttyä. Toni tosiaan on jo hiukan kyllästynyt vapauden riistoonsa, mutta mitäpä mies voi, kun Janus tarkkailee häntä... Tiinan muutosta Goottiloille en osaa vielä varmaa sanoa, mutta katsotaan kuinka käy :D Kiitoksia kommentistasi! (: Jatkoa seuraa varmaan vielä lokakuun puolella ;)

   Poista
 6. Ooh, loistavaa suhdesotkua jälleeb kerran :D hauska huomata että olet pelaillut samaan tapaan kuin minäkin goottiloiden ja tiinan välit :D minäkin aina pistän tiinan paksuks janukselle ja parin naimisiin. Noh, Tiinahan nyt toivookin itselleen rikasta miestä et ei sen suhteen mikään ihme:)
  Mukava vain nähdä millaiseen ratkaisuun päädyt tonin ja casandran suhteen :o
  Niin ja aleksander näyttää ihan harry potterille xD sori muuten nimien kirjoittelu pienillä kirjaimilla. Kännykällä kommentoidessa kun ei jaksa aina isoa kirjainta käyttää:p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva nähdä sinuakin kommentoimassa :) Ai sehän on kiva, kaippa se Januksen ja Tiinan parittaminen tuntuu vain niin "luonnolliselta" tuossa tilanteessa :D Tonin ja Cassandran tilanne selviää seuraavissa osissa ;) Hehe, tsekkin naureskelin Aleksanterin potterimaisuudelle :DD Kiitos paljon kivasta kommentista! :)) Käyn lukemassa muuten myös osasi, ihanaa päästä lukemaan vihurituulia pitkästä aikaa!

   Poista
 7. Kiva osa (: Sori kun en just nyt paremmin ehdi kommentoida..

  Muttaaaa, Kivipuroilla vihdoin ja viimein uusi osa!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kumminkin kommentista :) ja okei (:

  VastaaPoista
 9. Doodi, vihdoin ehdin lukemaan tämän läpi! Ja tykkään kyllä, kiva ja erilainen idea tehdä tarinaa valmisperheillä :) Oot saanut simeistä muokattua kivannäköisiä ja suhdekiemuroita riittää niin ettei meinaa perässä pysyä :D Ei taida olla vielä yhtäkään tasapainoista pariskuntaa jolla menisi hyvin eikä syrjähyppyjäkään olisi :D Paitsi teinipareilla menee ihan hyvin.

  Tuli kauhean nostalginen olo, kun siitä on niin kauan kun ite oon pelannu kakkosella ja muistan nuo kaunialan perheet... Vaikken itse enää kakkosta voi macin takia pelata niin ihanaa kun voi sentään lueskella sillä tehtyjä tarinoita.
  Jatkoa odottelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva kun pidät tarinasta! :) Itse sain eräänä kesäisenä päivänä idean näistä valmisperheistä kertovasta tarinasta ja tässä sitä ollaan. Ja niin se taitaa olla, että milläkään parilla ei kovin hyvin mene, mutta kyllä niitä tasapainoisempiakin pareja vielä tulee aikuisiässäkin olemaan :D Kiitos paljon mukavasta kommentista! =) Jatkoa koitan saada pian!

   Poista